מתכון לקוקטייל מרגריטה עם טקילה רוסטר רוחו בלנקו

מתכון למרגריטה מרעננת וכיפית המורכבת מטקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

מתכון של המיקסולוג דניאל קיסלסי

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

45 מ"ל טקילה רוסטר רוחו בלנקו
15 מ"ל ליקר קואנטרו
20 מ"ל מי סוכר
40 מ"ל לימון/ליים סחוט טרי
אופן הכנה
1 לקרר כוס קופ עם קרח
2 למזוג את כל המרכיבים לשייקר ולשקשק היטב עם קרח
3 בעזרת פלח לימון על שפת הכוס ליצור כתר של מלח
4 לסנן סינון כפול לכוס הקופ הקרה עם כתר המלח
5 לחיים!

*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות