מוס מנגו נענע וליים קל להכנה של ונסה אביטן

אחרי שמכינים את המתכון לא לשכוח שיש לזרוק לפח הכתום אריזות פלסטיק, מתכת וקרטוני משקה, לפח הסגול זורקים זכוכיות ולפח הכחול נייר וקרטון. לעוד מידע בנושא לחצו כאן

המתכון מתוך התכנית בישול "מנצחים במטבח"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 מנגו
2 ליים
2 חלבוני ביצה
30 גרם סוכר
1 סוכר וניל
2\1 כפית תמצית וניל
100 מ"ל שמנת להקצפה
5 עלי נענע
מוס מנגו ונסה אביטן
אופן הכנה
1 מקלפים את המנגו, שמים בצד 1/2 מנגו ואת השאר חותכים לקוביות
2 שמים את קוביות המנגו בבלנדר עם מיץ מ-1 ליים, השמנת וסוכר ווניל וטוחנים למחית חלקה.
3 לאחר מכן מקציפים באמצעות מיקסר 2 חלבונים עם 30 גרם סוכר ו-1/2 כפית תמצית וניל
4 מערבבים את החלבונים יחד עם מחית המנגו ויוצקים לכוסות הגשה
5 מניחים לקירור במקרר למשך שעתיים לפחות
6 לאחר מכן מוסיפים את 1/2 מנגו חתוך בקוביות קטנות עם נענע קצוצה וגרידת של 1 ליים ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם