נשנושי ראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס" של שחר "פודיק"
מתכון קליל וטעים לנשנושי ראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס". מומלץ להגיש לצד טחינה. זהירות זה ממכר!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת ראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס"
שמן לטיגון
אופציונאלי: טחינה גולמית
אופן הכנה
1 נחמם שמן במחבת סוטאז
2 נפתח את חבילת הראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס" ונוסיף אל המחבת
3 נטגן כל צד למשך כ- 5 דקות .
4 ניתן להגיש לצד טחינה גולמית למי שאוהב.
5 מגישים חם ובתאבון!