צינורות פסטה עומדות ברוטב רוזה

פסטה פנה ברוטב רוזה היא כנראה הפסטה הכי פופולארית בישראל, אי אפשר שלא לאהוב את החיבור בין עגבניות לשמנת. קבלו אותה הפעם בצורה קצת שונה שהופכת אותה לעסיסית ופריכה יחד. תהנו!

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
שעה ו-10 דק׳
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חבילות או 1000 גרם פסטה ריגטוני
2 כפות שמן זית
2 מיכלים או 250 מ"ל שמנת לבישול 15%
200 גרם רוטב עגבניות מוכן – רוטב לפסטה
0.5 כוס מים רותחים
0.5 כפית מלח דק
0.25 כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
1 חופן בזיליקום – להגשה
אופן הכנה
הכנה
1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים היטב את הפסטה.
3 מחממים מחבת Never Stick Ninja ומערבבים יחד שמנת לבישול, רסק עגבניות, מים, מלח ופלפל שחור. לאחר שהרוטב מבעבע מניחים אותו בקערה בצד.
4 מנקים את המחבת כדי שנוכל להעמיד את הפסטה בצורה נוחה ולא מלכלכת.
5 מעמידים את הפסטה בצפיפות אחד ליד השני.
6 לאחר שכל צינורות הפסטה מסודרים במחבת, מוזגים מעל את הרוטב ומפזרים את הגבינות.
7 מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
8 מכניסים לתנור ל-15 דקות, מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים ל-10 דקות נוספות.
9 מגישים חם עם קצת בזיליקום מלמעלה. בתיאבון!
@ninja.il

לזנייה עשירה וטעימה בטירוף שהולכת לשדרג לכם את ארוחת החג ולהפוך אותה לטעימה הרבה יותר. חג שבועות שמח! שריג היבואן הרשמי נינ'גה #סירפוסיבול #Ninja #לזנייה #מתכוןלשבועות #חגשבועות #חגשמח #מתכוןקל #מתכון חלבי

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות