גלידוניות וניל ולוטוס
אוהבים גלידוניות? אוהבים מתכונים פשוטים? הגעתם למתכון הנכון. מתכון של גלידוניות לוטוס ווניל מטריפות וטעימות ברמות! בתיאבון.
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
יום 1, 12 שעות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
גלידה
1/2 כוס גבינת שמנת
400 מ"ל חלב 3%
3 כפות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
בסיס
150 גרם עוגיות לוטוס
50 גרם חמאה מומסת
ציפוי
300 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
1 מכינים את הגלידה: יוצקים את מרכיבי הגלידה לכוס הערבול של נינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
2 מקפיאים למשך 24 שעות.
3 מכינים את הבסיס: טוחנים במעבד מזון עוגיות לוטוס. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים. מהדקים היטב בעזרת כף לתחתית תבנית מרובעת (20*20) מרופדת בנייר אפייה.
4 לאחר שהגלידה הייתה לילה במקפיא מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
5 יוצקים את הגלידה על הבסיס ומחזירים למקפיא לכמה שעות או ללילה להתייצבות מלאה.
6 מחלצים את הגלידה מהתבנית, מיישרים את דפנות בסכין, וחותכים לקוביות קטנות.
7 מצפים את הגלידוניות: ממיסים שוקולד על בן מארי. מניחים קובייה של גלידה בתוך קערת השוקולד מומס, מצפים אותה מכל הכיוונים ומניחים על גבי נייר אפייה. מכניסים להקפאה שוב.
8 כשהשוקולד מתייצב מגישים מיד.