קדירת ירקות שורש וחומוס של פותנה ג’אבר – תבשיל צמחוני

אפשר גם צמחוני: ירקות שורש , חומוס עם אורז בצד – הקדירה המושלמת בלי בשר , לצמחונים או לא רק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קדירת ירקות
3 בצלים
2 כרישה – רק החלק בלבן
2 גבעולי סלרי
3 תפוחי אדמה
2 בטטה
10 שזיפים מיובשים
10 משמשים יבשים
3 כפות שמן אבוקדו
מעט פלפל
מעט מלח
מעט קינמון
4 עלי דפנה
1 כוס חומוסים מבושלים
2 כוסות מים לכיסוי התבשיל
8 שיני שום שלמות
חופן כוסברה קצוצה

אופן הכנה

אופן הכנה
1 חותכים את הסלרי לרצועות, את תפוחי האדמה לקוביות, הבצל והכרישה לרבעים ואת הבטטות בחיתוך גס.
2 מחממים שמן במחבת.
3 מטגנים מעט את הבצל והכרישה.
4 מוסיפים את שיני השום שלמות, הסלרי, תפוחי האדמה, הבטטה, השזיפים והמשמשים.
5 מוסיפים 2 כוסות מים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
6 מוסיפים את החומוס ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
7 מגישים על אורז לבן עם כוסברה קצוצה, ומפזרים מעט כמון מלמעלה.
קדירת ירקות שורש וחומוס של פותנה ג’אבר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות