סופגניות תוצרת בית

מתכון קליל להכנה ביתית של הסופגניות הכי מושלמות!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו קמח
60 גרם שמרים טריים
0.5 כוס סוכר
כוס מים קרים
4 ביצים
10 גר' מלח
4 ביצים
100 גר' חמאה רכה
כפית תמצית וניל
כף ברנדי
רבע קליפת תפוז/לימון מגורד
ליטר שמן
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 שמים במיקסר בעזרת וו לישה את כל החומרים (למעט המלח)
2 מוסיפים את המלח ולשים עוד 7 דקות
3 מוציאים את הבצק מקערת המיקסר ומניחים עu0022ג שולחן מעט מקומח, מכדררים לכדור ומחזירים לקערת המיקסר, מכסים בניילון נצמד כ-40 דק' או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
4 מוציאים את כדור הבצק למשטח מקומח ומרדדים אותו לעובי 2 סu0022מ
5 קורצים עיגולים עם כוס לשתייה
6 מכסים בשקית ניילון וממתינים להכפלת הנפח
7 מטגנים את הסופגניות כ-2 דק' מכל צד. מוציאים ומצננים על נייר סופג

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות