טורטייה ביתית בקלי קלות

מתכון לטורטייה מחמישה רכיבים בלבד, תהיו יצירתיים עם המילוי או תגללו למטה למתכונים למילוי טורטיות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2.5 כוסות (346 גרם) קמח
1 כפית (6 גרם) מלח
1.5 כפיות (6 גרם) אבקת אפייה
3 כפות שמן צמחי
3/4 כוס פלוס 1 כף (189 מ"ל) מים חמימים (לא חמים)
אופן הכנה
1 מערבבים הכל מלבד מים עד לקבלת מרקם קמח תירס
2 מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק מתאחד
3 לשים את הבצק על משטח מקומח עד לקבלת מרקם חלק
4 נכסים ומניחים בצד לנוח ל 10 דקות
5 מחלקים את הבצק ל-16 חלקים אחידים או 35 גרם לכל חתיכה
6 מגלגלים לכדורים. משטחים אותם במערוך או במכבש טורטיות
7 צורבים במחבת ברזל יצוק עד שהוא מתנפח
8 הופכים לצד השני עד שהבצק מוכן גם מהצד השני
9 מניחים בערימה את הטורטיות ומכסים בשתי מגבות נקיות
10 ממלאים באיזה מילוי שאוהבים וטורפים!

למתכון לגוואקמולי קלאסי לחצו כאן, למילוי סלט טונה לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות