טורטייה ביתית בקלי קלות
מתכון לטורטייה מחמישה רכיבים בלבד, תהיו יצירתיים עם המילוי או תגללו למטה למתכונים למילוי טורטיות

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2.5 כוסות (346 גרם) קמח
1 כפית (6 גרם) מלח
1.5 כפיות (6 גרם) אבקת אפייה
3 כפות שמן צמחי
3/4 כוס פלוס 1 כף (189 מ"ל) מים חמימים (לא חמים)
אופן הכנה
1 מערבבים הכל מלבד מים עד לקבלת מרקם קמח תירס
2 מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק מתאחד
3 לשים את הבצק על משטח מקומח עד לקבלת מרקם חלק
4 נכסים ומניחים בצד לנוח ל 10 דקות
5 מחלקים את הבצק ל-16 חלקים אחידים או 35 גרם לכל חתיכה
6 מגלגלים לכדורים. משטחים אותם במערוך או במכבש טורטיות
7 צורבים במחבת ברזל יצוק עד שהוא מתנפח
8 הופכים לצד השני עד שהבצק מוכן גם מהצד השני
9 מניחים בערימה את הטורטיות ומכסים בשתי מגבות נקיות
10 ממלאים באיזה מילוי שאוהבים וטורפים!
