ריבת תות קלה להכנה
מתכון לריבת תות בהכנה ביתית, פשוטה וקלה
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים+השרייה לילית
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חצי קילו תות שדה
300 גרם (כוס וחצי) סוכר
גרידת לימון מ-2 לימונים
מיץ לימון מ-2 לימונים
ליבה של תפוח ירוק
אופן הכנה
1 מערבבים סוכר ותותים ומניחים בצד למספר שעות/לילה
2 מכניסים לסיר את התותים והסוכר וליבת התפוח ומשאירים על אש נמוכה במשך שעתיים
3 בסוף הבישול, מוציאים את ליבת התפוח, מכניסים את גרידת הלימון ומיץ הלימון ומערבבים היטב
4 שומרים בצנצנות מעוקרות ואטומות ומצננים. לאחר פתיחה יש לשמור במקרר