שניצל תירס ביתי של רון יוחננוב
כי לא חייב לקנות בסופר אם אפשר להכין בבית! מתכון לשניצל תירס ביתי קל להכנה שהילדים יעופו עליו!
צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 קופסאות שימורים תירס מהשדה
1 ביצה
כוס קמח לבן רגיל
300 גרם טופו
חצי כוס פירורי לחם
כפית מלח
1 כוס פירורי לחם
אופציונלי: כפית שום גבישי – או שן שום כתושה + כפית א. מרק בצל משדרג פלאים אפשר להוסיף לתערובת כף קטשופ, כפית חרדל, או חצי כפית כורכום או אבקת מרק עוף
לציפוי:
2 ביצים
מעט מים
פירורי לחם זהובים עם שומשום
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 למעבד מזון מניחים 2/3 מכמות התירס יחד עם הביצים, הקמח, פירורי הלחם המלח, השום והסוכר. מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה
2 מוסיפים לתוך התערובת את שליש התירס שהשארתם בצד ומערבבים.
3 בעזרת ידיים רטובות או משומנות, מייצרים שניצלים מהתערובת.
4 טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם.
5 מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה
6 מניחים על נייר אפייה טבעי ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, כ-20 דקות או עד הזהבה.
טופו או סוכר?
יש אי הבנה לגבי החומרים והאופן הכנה….
יש אי הבנה לגבי החומרים והאופן הכנה....
Motti says: