שניצל תירס ביתי של רון יוחננוב
כי לא חייב לקנות בסופר אם אפשר להכין בבית! מתכון לשניצל תירס ביתי קל להכנה שהילדים יעופו עליו!

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 קופסאות שימורים תירס מהשדה
1 ביצה
כוס קמח לבן רגיל
300 גרם טופו
חצי כוס פירורי לחם
כפית מלח
1 כוס פירורי לחם
אופציונלי: כפית שום גבישי – או שן שום כתושה + כפית א. מרק בצל משדרג פלאים אפשר להוסיף לתערובת כף קטשופ, כפית חרדל, או חצי כפית כורכום או אבקת מרק עוף
לציפוי:
2 ביצים
מעט מים
פירורי לחם זהובים עם שומשום
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 למעבד מזון מניחים 2/3 מכמות התירס יחד עם הביצים, הקמח, פירורי הלחם המלח, השום והסוכר. מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה
2 מוסיפים לתוך התערובת את שליש התירס שהשארתם בצד ומערבבים.
3 בעזרת ידיים רטובות או משומנות, מייצרים שניצלים מהתערובת.
4 טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם.
5 מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה
6 מניחים על נייר אפייה טבעי ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, כ-20 דקות או עד הזהבה.
טופו או סוכר?
יש אי הבנה לגבי החומרים והאופן הכנה….
יש אי הבנה לגבי החומרים והאופן הכנה....
Motti says: