שניצל תירס ביתי קל להכנה של רון יוחננוב

אחרי שמכינים את המתכון לא לשכוח שיש לזרוק לפח הכתום אריזות פלסטיק, מתכת וקרטוני משקה, לפח הסגול זורקים זכוכיות ולפח הכחול נייר וקרטון. לעוד מידע בנושא לחצו כאן

המתכון מתוך התכנית בישול "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב"

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 קופסאות שימורים תירס מהשדה
1 ביצה
כוס קמח לבן רגיל
300 גרם טופו
חצי כוס פירורי לחם
כפית מלח
1 כוס פירורי לחם
אופציונלי: כפית שום גבישי – או שן שום כתושה + כפית א. מרק בצל משדרג פלאים אפשר להוסיף לתערובת כף קטשופ, כפית חרדל, או חצי כפית כורכום או אבקת מרק עוף
לציפוי:
2 ביצים
מעט מים
פירורי לחם זהובים עם שומשום
שמן לטיגון
שניצל תירס רון יוחננוב
אופן הכנה
1 למעבד מזון מניחים 2/3 מכמות התירס יחד עם הביצים, הקמח, פירורי הלחם המלח, השום והסוכר. מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה
2 מוסיפים לתוך התערובת את שליש התירס שהשארתם בצד ומערבבים.
3 בעזרת ידיים רטובות או משומנות, מייצרים שניצלים מהתערובת.
4 טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם.
5 מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה
6 מניחים על נייר אפייה טבעי ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, כ-20 דקות או עד הזהבה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות