בייגל ביתי קל להכנה

מתכון לבייגל כמו בקונדיטוריה, שמכינים בבית בקלות! מתכון פשוט וקל שכדאי להכפיל כמויות כי הבייגלים האלה מושלמים. מתכון של הבלוגרית גלית בידרמן

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל 8-10 בייגל:
500 גרם קמח לחם (3.5 כוסות)
20 גר׳ שמרים טריים (2 כפיות)
1 כף דבש
1/2 כף מלח
2 כפות שמן
1/4 1 כוסות מים קרים
למי הקרמל:
1 כוס סוכר
3 ליטר מים רותחים
לציפוי:
גרעיני חמניה/דלעת/פישתן
סומסום
סובין
פרג
אופן הכנה
1 מוסיפים ומערבבים את כל חומרי הבצק בזה אחר זה.
2 משמנים קערה מניחים את הבצק
3 משמנים קצת מלמעלה מכסים במגבת ומתפיחים שעה.
4 מחממים תנור ל200 מעלות
5 מחלקים ל8-10 כדורים, יוצרים את הצורה של הבייגל ע"י שמכניסים אצבע באמצע עיגול, יוצרים חור, ומרווחים לצורה של בייגל, נותנים מנוחה של 10 דק׳
6 בזמן הזה מכינים את מי הקרמל: על להבה בינונית מחממים סוכר בסיר עד שהוא נמס
7 אם צריך מידי פעם מטלטלים את הסיר.
8 מוסיפים מים רותחים- בזהירות זה מבעבע
9 טובלים את הבייגל 2 דק׳, ומיד טובלים בציפוי שבחרתם ומניחים בתבנית על נייר אפייה במרווחים
10 אופים בתנור שחומם מראש 25 דק׳ עד שהבייגל משחים
11 מומלץ מאוד לתת לזה להתקרר לפני שטורפים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות