מחבצת חלווה וסילאן של תומר בלס

מחבצת חלווה וסילאן או כמו שאנחנו אוהבים להגיד פנקייק חלווה וסילאן של תומר בלס. מתוך “סיפור על אהבה ולחם” עם תומר בלס האופה הירושלמי – מתארח אושר חביבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם מחמצת מלאה
50-100 גרם ממרח שומשום סילאן
100 גרם עלי מיקרו
1 נקטרינה
3-5 שקדים
3 כפות יוגורט
1 צ’ילי אדום טרי
מלח
פלפל
שמן זית
אופן הכנה
1 משתמשים במחמצת מלאה, מוסיפים לה מעט מים כדי שתהיה דלילה יותר, ומערבבים עם ממרח שומשום עם סילאן, שמים במחבת מעט שמן זית.
2 יוצקים את המחבצת לתוך 2-3 רינגים (בגודל שבא לנו), 2-3 דקות השחמה מכל צד (כמו שפעם היינו עושים פנקייק).
3 לוקחים מיקרו עלים (מה שבא לכם), שמן זית, קוביות נקטרינה, מלח, מעט פלפל, שקדים קצוצים גס, יוגורט, ופרוסות פלפל צ’ילי לפי הטעם, ומערבבים הכל.
4 מניחים על המחבצת, ולוקחים ביס מהסרטים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות