פנקייק (מחבצת) חלווה וסילאן של תומר בלס

מחבצת חלווה וסילאן או כמו שאנחנו אוהבים להגיד פנקייק חלווה וסילאן של תומר בלס. מתוך “סיפור על אהבה ולחם” עם תומר בלס האופה הירושלמי – מתארח אושר חביבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם מחמצת מלאה
50-100 גרם ממרח שומשום סילאן
100 גרם עלי מיקרו
1 נקטרינה
3-5 שקדים
3 כפות יוגורט
1 צ’ילי אדום טרי
מלח
פלפל
שמן זית
מחבצת חלווה וסילאן של תומר בלס
אופן הכנה
1 משתמשים במחמצת מלאה, מוסיפים לה מעט מים כדי שתהיה דלילה יותר, ומערבבים עם ממרח שומשום עם סילאן, שמים במחבת מעט שמן זית.
2 יוצקים את המחבצת לתוך 2-3 רינגים (בגודל שבא לנו), 2-3 דקות השחמה מכל צד (כמו שפעם היינו עושים פנקייק).
3 לוקחים מיקרו עלים (מה שבא לכם), שמן זית, קוביות נקטרינה, מלח, מעט פלפל, שקדים קצוצים גס, יוגורט, ופרוסות פלפל צ’ילי לפי הטעם, ומערבבים הכל.
4 מניחים על המחבצת, ולוקחים ביס מהסרטים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: