ארוגולה גוואקאמולי ומקלות בצק פילו של מסימיליאנו‎

מתכון לארוגולה גוואקאמולי ומקלות בצק פילו‎, מנה מושלמת לחובבי אבוקדו ומתאימה כמתאבן קליל לפני ארוחה או חטיף טעים במהלך היום

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם עלי ארוגולה טריים
100 פרמג'אנו רג'יאנו מגורר
100 פקורינו יבש מגורר
150 גרם שמן זית
1 שן שום
100 גרם צנוברים
מלח ופלפל
800 גרם בצק פילו מעדנות
פתיתי פלפל חריפים
2 כפות שמן זית משק ג'האשן
50 גרם גרנה פדנו מגוררת
אופן הכנה
1 מניחים את בצק הפילו על משטח ובעזרת חותכן יוצרים פסים של 2 ס"מ על 12 ס"מ
2 מניחים אותם על תבנית אפייה בעזרת נייר אפייה סנו תוך שמירה על מרחק של 1 ס"מ ביניהם
3 מורחים אותם בשמן ומפזרים עליהם את פתיתי הגרנה פדנו ופלפל חריף
4 אופים אותם בתנור שחומם ל-190 מעלות
5 במעבד מזון מניחים את הארוגולה, הפרמג'אנו, הפקורינו, שמן הזית הצנוברים, השום, המלח והפלפל ומכינים רוטב טבילה במרקם סמיך.
6 השתמשו במקלות הבצק פריך להגשה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות