ניוקי מתובל קריספי בנינג’ה גריל

חטיף ניוקי מטוגן באוויר חם בנינג'ה גריל עם תיבול איטלקי עדין שמגישים לצד רוטב עגבניות – 10 דקות עבודה ויש לכם נשנוש מושלם

קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם או 1 חבילה ניוקי מוכן לפני בישול (ישר מהשקית/קופסה)
1 כף שמן זית
1 כפית תערובת תיבול איטלקית
0.5 כפית מלח דק
רוטב
30 גרם חמאה מומסת
0.5 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתוש
הגשה
1/2 כוס רוטב עגבניות מוכן
אופן הכנה
הכנה
1 מכינים את הניוקי: מערבבים בקערה את הניוקי עם מעט שמן זית, תבלין איטלקי ומלח.
2 מעבירים את הניוקי המתובל לנינג׳ה גריל על מצב טיגון באוויר חם בחום של 200 מעלות, למשך כ-10 דקות.
3 מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את החמאה המומסת עם השום והפטרוזיליה.
4 כשהניוקי מוכנים (קריספיים ולא שרופים מדי), מוציאים, מערבבים עם הרוטב ומגישים, בתאבון.
@ninja.il

במקום לבשל את הניוקי שלכם – טגנו אותו באוויר חם בנינג'ה גריל שלכם ותקבלו חטיף כיפי שלא תרצו להפסיק לנשנש. שריג היבואן הרשמי. נינג'הגריל #ניוקי #אוכלאיטלקי נינג'ה #NINJA

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות