מתכון לקוקטייל מרגריטות בטעמי פירות עם רוסטר רוחו בלנקו וקוואנטרו

מתכון למרגריטות בטעמי פירות לבחירתכם, המורכבות מקוונרטו ומטקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

בשיתוף הכרם ו SMEG

מתכון של המיקסולוג דניאל קיסלסי

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

40 מ"ל רוסטר רוחו בלנקו
15 מ"ל קוונטרו
20 רוטן תות (סיגליות, מלון, פסיפלורה ומלפפון)
40 מ"ל מיץ לימון
פירות לבחירה: אוכמניות, מלון, פסיפלורה, מלפפון
אופן הכנה
1 לטחון 2-3 תותים בשייקר( אוכמנויות, מלון, פסיפלורה ומלפפון)
2 להוסיף 40 מ"ל רוסטר רוחו בלנקו
3 להוסיף 15 מ"ל קוונטרו
4 להוסיף 20 רוטן תות (סיגליות, מלון, פסיפלורה ומלפפון)
5 להוסיף 40 מיץ לימון
6 לשקשק היטב ולסנן ללאו בול מלאה בקרח ומעוטרת במלח בצד הכוס
7 לקשט בתותים על שיפוד( או בפרי הרלוונטי)
8 לחיים!

*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות