גלידה מטוגנת
אי אפשר שהרשת לא תשבר עם מתכון משוגע שכזה – גלידה מטוגנת! כן כן אנחנו יודעים שזה נשמע מופרך ולא הגיוני אבל וואו כמה שהביס הזה טעים. השמעו להוראות ויצא לכם מושלם. בתיאבון
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
גלידה
250 מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
1 כף אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן
50 מ"ל משקה חלבון בטעם וניל
5 יחידות עוגיות אוראו
ציפוי
2 ביצים M טרופות
2 כוסות קמח לבן
2 כוסות פירורי לחם
קישוט
50 גרם שוקולד לבן מומס
אופן הכנה
1 מערבבים יחד את השמנת עם כף אינסטנט הפודינג, יוצקים למיכל הנינג׳ה קרימי ומעבירים להקפאה למשך (לכל הפחות) 8 שעות.
2 מוציאים, מחברים למכשיר הנינג׳ה קרימי ומפעילים על מצב “גלידה”. כשהתהליך מסתיים, מוציאים את המיכל, פותחים ומוזגים פנימה את משקה החלבון, מחזירים לנינג׳ה קרימי ומפעילים במצב ״ערבול נוסף״. כשהתהליך מסתיים מוציאים את המיכל, מוסיפים פנימה את עוגיות האוראו (מומלץ לשבור את העוגיות לשברים גסים) ומחזירים למכשיר הנינג׳ה קרימי במצב ״תוספות״.
3 כשהגלידה מוכנה, מוציאים אותה, לוקחים כמות של כדור גלידה רצוי (עדיף קצת גדול), מכדררים לכדור יציב וחזק ומעבירים להקפאה למשך כשעה.
4 מוציאים את כדור הגלידה מהמקפיא, מצפים בביצה טרופה, קמח, שוב ביצה, פירורי לחם, שוב ביצה ושוב פירורי לחם, ושוב להקפאה של כחצי שעה/שעה (ככל שהציפוי והגלידה יהיו קפואים היטב ככה תהליך הטיגון יהיה קל יותר).
5 מחממים בסיר נינג׳ה שמן לטיגון עמוק (טמפרטורה של 165 מעלות), מוציאים את כדור הגלידה המצופה מהמקפיא ומטגנים קלות עד שהציפוי מקבל גוון זהוב יפה.
6 מוציאים, מזלפים מעט מהשוקולד הלבן אותו המסנו בפולסים של 30 שניות במיקרו, או בן מארי, עם מעט שמן. מגישים ובתאבון.