5 טיפים לעוגת גבינה גבוהה

אורי שניידר הקונדיטורית עם 5 הטיפים הכי חשובים לעוגת גבינה גבוהה ומושלמת. סמנו במועדפים את העמוד הזה.

עוגת גבינה גבוהה שלא נופלת או נסדקת זו שאיפה של כולנו, איך עושים את זה? יש לנו טיפים מרופאה!! אוקיי, היא לא רופאה אבל היא קונדיטורית על-חלל, אורי שניידר (יש מתכון שלה בסוף העמוד).

1.התבנית הנכונה
התבנית שתבטיח לכם.ן עוגת גבינה ללא סדקים היא ללא ספק רינג. אל תשימו נייר אפייה בתוך הרינג, שמנו אותו היטב ודפנות העוגה יהיו ישרות ולא מקומטות. בתחתית הרינג אפשר לשים ניר כסף ולהדק אותו היטב כך שהתחתית תהיה ישרה ככל האפשר.

2.הקצפת החלבונים

הקציפו את החלבונים רק עד למרקם גמיש, כך הן ישתלבו בבלילה הרבה יותר טוב ולא יווצרו שברים או סדקים

3.אמבטיית מים חמים

מלאו תבנית במים חמים והניחו בתחתית התנור, זה ישמש כאמבטיית מים שתייצר לחות בתוך התנור ותעזור לעוגה לא להתייבש, להאפות באופן אחיד ותבטיח שדפנות העוגה ישארו בהירות

4.חילוץ העוגה

כשהעוגה מתקררת לחלוטין (!!) מעבירים סכין בדפנות העוגה לפני שמחלצים אותה מהרינג. חשוב מאוד לתת לעוגה להצטנן לגמרי

5.אבקת סוכר

אבקת סוכר היא הפתרון המושלם להסתיר פגם בחלק העליון של העוגה, ולמקסימום רושם – אפשר להשתמש בשבלונות שיוצרות צורות על העוגה בעזרת אבקת סוכר

למתכון לעוגת הגבינה של אורי שניידר, קלאסית ודלת קלוריות, לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות