הטרנד שטרף את הרשת: ביצה פטה במחבת
זה מסוג הטרנדים שאנחנו אוהבים! ביצה פטה במחבת. צולים את העגבניות על מחבת, עם מעט שמן, מוסיפים את הפטה או הבולגרית, שמים את הביצים, מבשלים ל2-3 דקות ואתם מסודרים בארוחת ערב מושלמת!

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
15 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כף שמן זית
200 גרם גבינת פטה 16%
6 עגבניות שרי בינוניות
2 ביצים M
1 כפית אריסה
0.5 כפית מלח דק
0.25 כפית פלפל שחור גרוס
1 חופן בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
1 מחממים מחבת של נינג’ה עם כף של שמן זית.
2 צולים לכמה דקות את העגבניות שרי עד שהן מתרככות מעט.
3 מפוררים מעל גבינת פטה או בולגרית וממשיכים לטגן לעוד 2 דקות.
4 שוברים את הביצים מעל ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
5 מבשלים את הביצים עם מכסה סגור ל3-4 דקות עד למידת העשייה הרצויה של הביצה.
6 ממליצים להגיש עם קצת ממרח אריסה ובצל ירוק קצוץ.