סופגניות ללא התפחה

מי אמר שהסופגניה חייבת להיות עגולה ועסיסית מבצק, חכו שתטעמו את הסופגניות ללא התפחה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
2 כפות סוכר
רבע כפית אבקת סודה לשתייה
רבע כפית מלח
2 מכלים של אשל
כפית תמצית וניל
2 ביצים
ליטר שמן לטיגון
אופן הכנה
1 בקערה גדולה לערבב את כל החומרים היבשים- קמח, אבקת אפייה, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח
2 מוסיפים את כל החומרים הרטובים- אשל, תמצית וניל וביצים ולערבב לתערובת אחידה
3 בסיר בינוני על אש בינונית, לחמם שמן עמוק עד שמגיע לטמפרטורה של 160-170 מעלות
4 עם שתי כפות (עם כף אחת לוקחים מהתערובת ועם הכף השנייה מחליקים את התערובת לשמן), לקחת מהתערובת ולטגן בשמן כ-4 דקות
5 להוציא למגש מרופד בנייר סופג

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות