סופגניות שתמיד מצליחות

מתכון מנצח שכבר שנים אנחנו עושים והוא אף פעם לא מאכזב

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ביצים
כוס סוכר
שלושת רבעי כוס חלב
4 כפות שמן
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
אופן הכנה
1 לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף במהירות גבוהה כשתי דקות, להנמיך מהירות ולהוסיף את החלב והשמן לערבב עד שהכל אחיד ולהוסיף את הקמח והאבקת אפייה
2 למלא סיר קטן בשמן בערך ליטר שמן ולחמם אותו על אש בינונית בערך 2 – 3 דקות, חשוב שהשמן לא יהיה חם מידי כי אז הפנים לא יעשה.
3 לקחת כפית מהעיסה ולהכניס לשמן תעזרו בכפית נוספת בשביל להוריד את העיסה לשמן ולטגן עד הזהבה, יש סופגניות שמתהפכות לבד ויש כאלה שצריך לעזור להן. ברגע שהסופגניות זהובות יפה להוציא לנייר סופג. חשוב לציין שהסופגניות יוצאות בגדלים שונים ובצורות שונות
4 לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר וכדאי להמתין דקה שתיים ולא לשים מיד כשהן יוצאות מהשמן. דבר נוסף ההמלצה הכי טובה להגיש מיד כי זה הכי טעים כשזה יורד מהאש אבל אם מישהו לחוץ בזמנים ניתן להכין כמה שעות מראש ולשמור על השיש, לחמם מכוסה על 180 מעלות כ 15 דקות. אני חייבת לומר שהילדים נהנו לאכול גם שהסופגניות עמדו כמה שעות
5 אפשר למלא אותן עם שוקולד או ריבה או להגיש כמו שזה ולהגיש קעריות שוקולד וריבה ליד, הסופגניות בגודל ביס וכיף לטבול אותן בשוקולד ולזלול

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות