מתכון למרגריטה מללפון עם רוסטר רוחו בלנקו וקוואנטרו

מתכון למרגריטה מלפפון פשוטה וקלה להכנה, מרעננת וכיפית המורכבת וקוונרטו ומטקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

בשיתוף הכרם

מתכון של המיקסולוג דניאל קיסלסי

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

40 מ"ל רוסטר רוחו בלנקו
20 מ"ל קוונטרו
20 מ"ל רוטן מלפפון
40 מ"ל מיץ לימון
אופן הכנה
1 לכתוש בשייקר חצי מלפפון
2 לשקשק היטב ולסנן ללאו בול מלאה בקרח עם פס של מלח על הכוס
3 לקשט גילופי מלפפון טרי.
4 לחיים!

*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות