קוסקוס בתבשיל זיתים עם מרגז של שאול בן אדרת
מתכון לקוסקוס בתבשיל זיתים עם נקניקיות מרגז של שאול בן אדרת מתוך "כמו של סבתא"
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כפות שמן זית
8 יחידות זיתים שבורים מרים מגולענים
8 יחידות זיתים ירוקים מגולענים
8 יחידות בצלצלי פנינה
4 יחידות פלפלוני שיפקה
1 כף צלפים
1 כף חרדל דיז’ון
1 כוס מיקס של שמיר פטרוזיליה טרגון וכוסברא טחונים
1 כוס אפונים
2 כפות סחוק ירוק מקורי
1 חבילה נקניקיות אסאדו
אופן הכנה
1 לוקחים חבילת קוסקוס ושמים במים רותחים.
2 מוסיפים פלפל שחור ומלח, משרים.
3 שמים את הקוסקוס המושרה בקוקוסייר.
4 מבשלים בסיר את כל המרכיבים לתבשיל מלבד הנקניקיות.
5 מוסיפים את הנקניקיות.
6 מוסיפים חרדל.
7 מוסיפים זחוק.
8 מחממים כ – 20 דקות על אש נמוכה.
