לחם קוטג’ ב5 דקות הכנה בנינג’ה
אהבנו את הטרנד הזה של לחם קוטג', קבלו את הגירסה המהירה ללחם – בנינג'ה. הלחם הזה יעבוד עם כל ממרח שאתם אוהבים. בתיאבון!
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
35 דק׳
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 גביעי קוטג’ 3%/5%
3 ביצים M
3 כוסות קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח דק
לאפייה
תבנית אינגליש קייק
אופן הכנה
1 שמים בקערה את כל מרכיבי הלחם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
3 בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 30 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
4 כשהמכשיר מצפצף ומאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את התבנית ואופים במשך כ30 דקות.