צלעות תירס בנינג’ה גריל

נשנושי תירס קלילים, שהכי כיף לארח איתם- חוצים את התירס לרבעים, מתבלים, רבע שעה של טיגון באוויר חם וזה מוכן והכי טעים שיש! תהנו

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 קלחי תירס טרי
50 גרם חמאה מומסת
2 כפיות אבקת שום
2 כפיות פפריקה מתוקה
0.25 כוס גבינת פרמזן מגוררת
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
1 בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 200 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
2 פורסים את קלחי התירס לרבעים – מעמידים את התירס ועם סכין חדה חוצים לאורכו, כל חצי חוצים גם כן, כך שמתקבלים 4 חלקים.
3 בקערה שמים את רבעי התירס יחד עם החמאה והתבלינים ומערבבים היטב.
4 כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את התירס על סלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה.
5 כשהתירס מוכן, מפזרים מעל גבינת פרמז’ן ופטרוזיליה קצוצה ובתיאבון.
@ninja.il

בים בם בם תירס חם, אבל לא סתם תירס- צלעות תירס קריספיות מעולות עם פרמז'ן מעל שאפשר להכין בנינג'ה גריל לנשנוש מעולה ומגוון! נינג'הגריל #טיגוןעלאווירחם #צלעותירס #תירסחם #נשנושטעים #Ninja #Ninjagrill

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות