מתכוני קפה מומלצים להכנה במכונת קפסולות לנדוור

חובבי הקפה לרוב אוהבים את הקפה שלהם קלאסי – אספרסו או קפוצ'ינו. אבל לפעמים, מתחשק לנו להתפנק עם משקה קפה מיוחד. החלטנו לשתף אתכם בשלושה מתכוני קפה שווים ופשוטים להכנה. אלו מתכונים שכולם יכולים להכין בקלות בבית. כל מה שצריך זה את מכונת הקפסולות וקפסולות הקפה המושלמות של קפה לנדוור.

בשיתוף עם קפה לנדוור

אתם מוזמנים לשנות את המתכונים כך שיתאימו לטעמכם האישי: השתמשו בדרגת חוזק גבוהה או נמוכה יותר בקפסולות , הוסיפו חלב או אולי דווקא מים, יותר או פחות סוכר.

מה שכן, אנחנו יודעים שקפסולות הקפה של קפה לנדוור ישדרגו את חווית הקפה שלכם ויהפכו אותה לפינוק מושלם!

מה מתחשק לכם לשתות? מתכונים על בסיס קפסולות קפה

אפוגטו – לאטה קר בליגה אחרת

פירוש המילה "אפוגטו" הוא "טבע" באיטלקית. מדובר במשקה שהוא מעין לאטה קר משודרג, אבל מדובר בחוויה קולינרית אחרת לגמרי. המשקה האהוב מוגש בבתי קפה ובחנויות ג'לאטו בכל רחבי איטליה. הוא עשוי משלושה מרכיבים בלבד: אספרסו, ג'לטו וניל (גלידה וניל) ומעט ליקר. הרגע בו האספרסו החם נשפך על הגלידה הקרה – הוא פשוט אושר.

אפוגטו מוכן לרוב עם גלידת וניל, אם כי גם גלידות איכותיות נוספות יכולות להשתלב. אתם יכולים לשנות את המתכון ולהשתמש בטעמים כמו שוקולד או שבבי מנטה. אפשר כמובן לנסות גלידת קפה או מוקה. החרוצים מוזמנים להכין גלידה לבד בבית.

היחס בין הגלידה לאספרסו הוא 1:1. כמובן שבעת הכנת הקינוח בבית היחס גמיש, לא נגלה אם אתם לא תגלו.

מצרכים:

  • מנת אספרסו.
  • כדור גלידת וניל.
  • ליקר קפה (לא חובה).

אופן הכנה:

  1. מניחים כדור גלידת וניל בתוך ספל.
  2. מוזגים את מנת האספרסו החמה על גבי כדור הגלידה.
  3. ניתן להשתולל להוסיף קצפת, מעט ליקר או שבבי שוקולד.

המרירות של הקפה והמתיקות של גלידת הווניל – עושים את כל הקסם.

קורטדו – זריקת אנרגיה קלאסית

ומאיטליה לספרד. הכירו את הקורטדו, המבוסס על מתכון ספרדי מפורסם. משמעות השם היא "חתוך" כי זהו בעצם אספרסו קצר וחזק. זהו משקה בעל ניחוח עשיר בשילוב מעט חלב מוקצף. הוא מוגש בכוס זכוכית קטנה עם ידית מתכת. נהוג להגיש את הקפה לצד כוס מים קטנה, כדי להרטיב את החך בין לגימה ללגימה.

כשהקפסולות של קפה לנדוור משתלבות עם חלב חם מוקצף – מתקבלת שלמות. ניתן להשתמש בכל קפסולה לפי הטעם. המשקה יעניק לכם את מנת הקפה והאנרגיה שאתם זקוקים להן. הוא מתאים לשעת אחר הצהריים, כשאתם מחפשים עוד קצת כוח לסיים את היום.

לא צריך ללמוד טכניקות מיוחדות כדי להכין אותו, לכן הוא חביב על משתמשי מכונות קפה מתחילים. זה פשוט מתכון קלאסי ונהדר.

 מצרכים:

  • ספל אספרסו או בנפח מקסימלי של 120 מ"ל.
  • מנת אספרסו קצרה – מומלץ להשתמש בקפסולה חזקה, כמו קלייה כפולה, או תערובת הבית.
  • חלב מוקצף.

אופן הכנה:

מורידים מנת אספרסו ומוזגים מעל את החלב המוקצף.

קפה מוקה – למתלבטים שאוהבים מר ומתוק

קפה מוקה הוא המשקה המדויק למחפשים משקה מתוק, אבל לא מדי. למי שרוצה משקה מפנק, אבל עדיין לשמר את טעם הקפה.

אחד השלבים החשובים ביותר להכנת מוקה הוא בחירת קפסולת הקפה המועדפת עליכם.  לאחר שבחרתם את הקפסולה, תהליך הכנת קפה בטעם מוקה הוא קל מאוד.

מצרכים:

  • מנת אספרסו.
  • חלב מוקצף.
  • קוביות שוקולד חלב או פרלינים.

אופן הכנה:

  1. הכינו את מנת האספרסו שלכם.
  2. ערבבו לתוכה שוקולד לבחירתכם.
  3. הקציפו חלב ומזגו אותו על השוקולד והקפה.
  4. ניתן לפזר מלמעלה שבב שוקולד, אבקת שוקו או אבקת קקאו.

כמה פשוט, ככה טעים.

קורטדו זה מושלם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות