גלידת סיידר תפוחים בנינג’ה קרימי
לכבוד חג ראש השנה הכנו מתכון חגיגי במיוחד של גלידת סיידר תפוחים עשירה , מפתיעה וטעימה בטירוף! קדימה למה אתם מחכים? נסו להכין
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
24 שעות ו-5 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
גלידה
300 מ"ל שמנת מתוקה 38%
200 מ"ל סיידר תפוחים או מיץ תפוחים צלול
100 גרם חלב מרוכז
0.5 כפית קינמון טחון
0.5 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 יוצקים את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הסיידר, הקינמון, והווניל לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
2 מקפיאים למשך 24 שעות.
3 לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
4 מגישים את הגלידה בכוס או גביע ומעל מוסיפים קצת דבש ונהנים.