גלידת סיידר תפוחים בנינג’ה קרימי

לכבוד חג ראש השנה הכנו מתכון חגיגי במיוחד של גלידת סיידר תפוחים עשירה , מפתיעה וטעימה בטירוף! קדימה למה אתם מחכים? נסו להכין

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
24 שעות ו-5 דק׳
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

גלידה
300 מ"ל שמנת מתוקה 38%
200 מ"ל סיידר תפוחים או מיץ תפוחים צלול
100 גרם חלב מרוכז
0.5 כפית קינמון טחון
0.5 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 יוצקים את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הסיידר, הקינמון, והווניל לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
2 מקפיאים למשך 24 שעות.
3 לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
4 מגישים את הגלידה בכוס או גביע ומעל מוסיפים קצת דבש ונהנים.
@ninja.il

חוגגים ראש השנה עם גלידת סיידר תפוחים ודבש במרקם מושלם לשנה מתוקה וטעימה יותר! 🍎 שריג היבואן הרשמי. #שנהטובה #חגשמח #שנהמתוקה נינג׳הקרימי #ninja

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות