כבד קצוץ עם טריק

כבד קצוץ עם טריק של יין תירוש. כן, אנחנו יודעים שזה נשמע מוזר, אבל סמכו עלינו שהמתיקות העדינה של התירוש מאזנת את הכבדים ומשדרגת את המנה בטירוף!

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג כבדי עוף
4 בצלים גדולים קצוצים
4 ביצים קשות M
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כף כמון טחון
4 כפות סילאן
2 כפות מלח דק
2 כפות תירוש
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
1 צולים את הכבדים על אש גלויה כ-30 שניות מכל צד. (אפשרי עם רשת על הכיריים או על המנגל). מוציאים ומניחים בקערה.
2 קוצצים את הבצל ושמים במחבת רחבה שתי כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
3 מגבירים את האש, מוסיפים את הכבדים והתבלינים, מערבבים ומבשלים בערך 10 דקות עד שהכבדים משנים צבע לחום בהיר ומתקשים מעט.
4 שמים את הביצים הקשות במעבד המזון של נינג׳ה יחד עם תערובת הכבדים, מוסיפים כף יין תירוש וטוחנים למרקם שאוהבים.
@ninja.il

המנה הראשונה האהובה עלינו בחגים היא כבד קצוץ, כזה שהולך מושלם עם חלה וריבה. קבלו מתכון קליל וטעים למנת חג מנצחת. שריג היבואן הרשמי. נינג'ה #כבדקצוץ #ראשהשנה #חגשמח בלנדרנינג'ה

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות