מתכון לעוגיות 144 – עוגיות מפוצצות בשוקולד של רון יוחננוב

מתכון פשוט להכנה לעוגיות 144, עוגיות גדושות ממרח שוקולד ומצופות במה שבא לכם. מנה שכיף להכין עם הילדים!

זמן הכנה
10 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המצרכים לכ-12-15 עוגיות (תלוי בגודל)
1 ביצה
4 כפות גדושות ממרח שוקולד שאוהבים (הכל עובד- ניסיתי את כל הסוגים)
4 כפות גדושות קמח לבן רגיל (אם רוצים יותר אווריריות – אפשר להוסיף קורט אבקת אפיה או קמח תופח)
אפשרות לשדרוג: להוסיף לתוך העוגיה או מעל שברי שוקולד / שוקולד צ'יפס / שברי אגוזים מכל סוג שאוהבים וכד'.
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון תחתון/טורבו)
2 מערבבים את כל החומרים בקערה לעיסה אחידה. יוצקים בכפית עוגיות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה
3 כפית לכל עוגייה – במרווחים גדולים אחת מהשנייה (העוגיות מתפשטות)
4 אופים במשך 10 דקות עד שהעוגיות מתייצבות אבל עדיין רכות.
5 מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן וכן, אפשר לזלול גם חם מהתנור.
6 רוצים עוגיות מדוגמות. בעזרת רינג מסובבים רינג או כוס סביב העוגיות בעודן חמות עד שהקצוות מתעגלות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם