פלפל במילוי ירקות ואורז
מתכון לפלפל ממולא בירקות, אורז – עד עכשיו הכל רגיל, כן? תוספת של מוצרלה נותנת למנה הקלאסית הזו שידרוג טעים במיוחד
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
פלפלים צלויים וחתוכים בראש
1 בצל קצוץ
1/2 סלסילת פטריות קצוצות
1 קישוא חתוך לקוביות קטנות
פלפל שחור ומלח
5 עגבניות שרי קצוצות
1 כוס אורז מוכן
1/2 כוס מים
1 כף אבקת מרק
3/4 כוס מוצרלה מגורדת גס
אופן הכנה
1 על מחבת עם מעט שמן מטגנים בצל קצוץ ופטריות עד שהבצל מזהיב
2 מוסיפים קישואים, מלח ופלפל וממשיכים לערבב במשך כ 6 דקות (עד שהקישואים מתרככים)
3 מוסיפים עגבניות קצוצות ומערבבים במשך 3 דקות
4 מוסיפים אורז, מים ואבקת מרק ומערבבים היטב לאיחוד התערובת
5 מוסיפים מוצרלה עד שהיא נמסה ונטמעת בתערובת
6 ממלאים בפלפל צלוי את התערובת עד שהפלפל מלא ומכסים ב"מכסה" שחתכנו ומגישים