גזרים מקורמלים במיץ תפוזים על קרם שעועית לבנה

מתכון לגזרים מקורמלים במיץ תפוזים על קרם שעועית לבנה של ונסה אביטן. מנה קלילה, כיפית וצבעונית שאין דברים כאלה.

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
35 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 גזרים קטנים
שמן זית
6 שיני שום עם הקליפה
1 שאלוט
1/2 צרור כוסברה
1 ענף רוזמרין
1 תפוז
1 קופסת שימורים שעועית לבנה
2 כפות סילאן
1 כוס יין לבן
חופן אגוזים קלויים (מה שאוהבים)
מלח
פלפל
אבקת צ'ילי
אופן הכנה
הכנה
1 מקלפים 6 גזרים ומקפיצים 5 דקות במחבת עם שמן זית ו-3 שיני שום שלמות עם הקליפה
2 מוסיפים את הסילאן, הרוזמרין ומיץ תפוזים
3 מנמיכים את האש ומכסים את המחבת בנייר אפייה טבעי עם חור באמצע, מבשלים כ-10/15 דקות.
4 בסיר נוסף מקפיצים שאלוט חתוך עם 3 שיני שום כתושות, מוסיפים שעועית לבנה, מלח פלפל וצ'ילי.
5 מזגגים עם כוס יין לבן והפטרוזיליה ומבשלים כ-10 דק'.
6 בסיום הבישול מעבירים את השעועית לבלנדר וטוחנים עד לקבלת קרם.
7 מניחים את קרם השעועית על צלחת, מעל את הגזרים והאגוזים קלויים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות