מג'דרה בורגול ממכרת

מתכון מושלם למג'דרה בורגול ממכרת וטעימה ברמות

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס בורגול עבה
1 כוס עדשים שחורות
4 בצלים
רבע כוס שמן זית
שליש כפית בהרט
2 כפיות מלח
רבע כוס צנוברים קלויים
אופן הכנה
1 הקערה עם 3 כוסות מים משרים את הבורגול במשך שעה.
2 שמים בסיר עם 4 כוסות מים ואת כוס העדשים השחורות ומביאים לרתיחה.
3 לאחר שהסיר עם המים והעדשים הגיע לרתיחה מעבירים לאש בינונית ומבשלים עוד כ-10 עד שהעדשים מתרככים אבל לא לגמרי.
4 שומרים כוס ורבע ממי הבישול של העדשים ולאחר מכן מסננים את העדשים.
5 בתום שעת ההשרייה מסננים את הבורגול.
6 חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים אותו בסיר עם שמן זית כ-20 דקות עד שהוא מתרכך ומשחים.
7 לאחר השחמת וריכוך הבצל מכניסים לסיר גם את הבורגול, העדשים והתבלינים ומערבבים.
8 מוסיפים את מי הבישול של העדשים, סוגרים את הסיר במכסה ומביאים לרתיחה.
9 כשתכולת הסיר מגיעה לרתיחה מנמיכים לאש הכי נמוכה ומבשלים כ-10 דקות.
10 בתום 10 הדקות מכבים את האש, פותחים את הסיר ומערבבים את המג'דרה עם מזלג על מנת לאוורר אותה מעט.
11 לאחר האוורור סוגרים עם המכסה ומחכים עוד כ-5 דקות.
12 בתום 5 הדקות מוסיפים את הצנוברים, מערבבים כל יחד ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות