מתכון מופחת סוכר לעוגת גבינה עם תחתית בראוניז ומעל חמאת בוטנים של אור בן אוליאל

מתכון לבראוניז מופחתי סוכר עם חמאת בוטנים ושברי מלח מעל, מתכון נהדר לקינוח דל סוכר שכולם יאהבו ולא יפסיקו לזלול. רוצים לדעת עוד על סוויטאנגו, לחצו כאן

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית:
ביצה
שליש כוס סוויטנגו לבן
70 גרם שוקולד מומס עם 30 גרם חמאה
קמצוץ מלח
כף וחצי קקאו
30 גרם שוקולד
חופן בוטנים קלויים
מלית גבינה:
2 מיכלים שמנת מתוקה 38
חצי כוס סוכר סוויטנגו
חבילה פודינג סוויטנגו וניל
500 גרם גבינת שמנת
250 גבינה לבנה
כפית מחית וניל
מלמעלה:
כוס חמאת בוטנים עם שבבים או לפזר מעל שברי בוטנים קלויים
שברי מלח מלדון
אופן הכנה
תחתית:
1 להקציף ביצה וסוכר יחד עד קבלת קצף
2 להוסיף את שאר המרכיבים.
3 לשטח בתבנית עגולה 18 ולאפות 45 דקות על 180 מעלות. לצנן
מלית גבינה:
1 להקציף את השמנות עם סוכר ופודינג.
2 לערבב עם שאר המרכיבים, לצקת לתבנית מעל תחתית הבראוניז ולהקפיא שעה.
3 לצקת מעל חמאת בוטנים מומסת.
4 לחתוך ולהגיש.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם