מתכון לבראוניז של אור בן אוליאל
מתכון לבראוניז מופחתי סוכר עם חמאת בוטנים ושברי מלח מעל, מתכון נהדר לקינוח דל סוכר שכולם יאהבו ולא יפסיקו לזלול
קרדיט: שירן כהן
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתחתית:
ביצה
שליש כוס סוויטנגו לבן
70 גרם שוקולד מומס עם 30 גרם חמאה
קמצוץ מלח
כף וחצי קקאו
30 גרם שוקולד
חופן בוטנים קלויים
מלית וניל:
2 מיכלים שמנת מתוקה 38
חצי כוס סוכר סוויטנגו
חבילה פודינג סוויטנגו וניל
500 גרם גבינת שמנת
250 גבינה לבנה
כפית מחית וניל
מלמעלה:
כוס חמאת בוטנים עם שבבים או לפזר מעל שברי בוטנים קלויים
שברי מלח מלדון
אופן הכנה
תחתית:
1 להקציף ביצה וסוכר יחד עד קבלת קצף
2 להוסיף את שאר המרכיבים.
3 לשטח בתבנית עגולה 18 ולאפות 45 דקות על 180 מעלות. לצנן
מלית:
1 להקציף את השמנות עם סוכר ופודינג.
2 לערבב עם שאר המרכיבים, לצקת לתבנית מעל תחתית הבראוניז ולהקפיא שעה.
3 לצקת מעל חמאת בוטנים מומסת.
4 לחתוך ולהגיש.