פשטידת ברוקולי בטטה וגבינות – טעימה וקלה להכנה
מתכון מושלם לפשטידת ברוקולי ובטטה – טעימה וקלה, מתאימה לכל המשפחה – במידה ורוצים את הפשטידה פרווה, יש להתעלם מהגבינות
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם ברוקולי טרי חתוך לחתיכות קטנות
4 ביצים
2 כפות קמח תופח
1 בטטה מבושלת חתוכה לחתיכות קטנות
1 בצל קצוץ
1 כף דבש
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפות אבקת בצל
1 גבינה לבנה
50 גרם גבינת פרמזן
50 גרם גבינה צהובה
אופן הכנה
1 מטגנים את הבצל עד להזהבה
2 מכניסים את הבטטה וברוקולי ומערבבים קלות
3 מוסיפים את התבלינים וממשיכם לערבב
4 מכניסים את התערובת לקירור למשך 15 דק'
5 טורפים 4 ביצים ושופכים אותם לתערובת
6 מוסיפים את הקמח, גבינה לבנה וצהובה ומערבבים עד שאין גושים מעל
7 משמנים תבנית, מעבירים לתבנית את הבלילה ומפזרים למעלה פרמז'ן ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דק
8 בתאבון!
ניתן לא להוסיף את הגבינות ולהפוך את הפשטידה לפרווה