סופגניות בריוש

אם חשבתם שסופגניה רגילה זה טעים חכו שתטעמו את הסופגניית בריוש

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 כוסות קמח
2 כפיות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
100 גרם חמאה
1 כוס חלב פושר
2 ביצים
1 חלמון
חצי כפית מלח
רבע כוס שמן
צנצנת ריבת תות
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, חמאה, חלב, ביצים, חלמון ומלח ולשים במהירות נמוכה 12-15 דקות עד לקבלת בצק אחיד
2 יוצרים כדור ומניחים בקערה. מכסים ומתפיחים במשך כשעה-שעתיים או עד שהבצק מכפיל את נפחו
3 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו היטב בשמן או חמאה מומסת
4 מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומחלקים ל-2 חלקים
5 חותכים כל חלק ל-7-8 יחידות ומגלגלים לכדורים הדוקים
6 מניחים את כדורי הסופגניות בתוך התבנית עם רווח קטן בין כדור לכדור. במהלך ההתפחה הם ייצמדו זה לזה וזה בסדר
7 חוזרים על הפעולה עם החלק השני של הבצק
8 מברישים את הסופגניות בשמן ומכסים במגבת או ניילון ומתפיחים במשך 30-60 דקות או עד שהכדורים כמעט מכפילים את נפחם
9 מחממים תנור ל-170 מעלות
10 מברישים שוב בעדינות (כדי לא לפגוע בהתפחה) את הכדורים התפוחים בשמן בחלק העליון.
11 אופים במשך 17-22 דקות או עד שהסופגניות זהובות
12 מוציאים מהתנור ומכסים במגבת. מצננים מכוסה לטמפרטורת החדר
13 שמים ריבה בתוך שק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 1 ס"מ
14 ממלאים את הסופגניות בריבה בנדיבות
15 בוזקים אבקת סוכר בחלק העליון ומגישים מיד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות