ארוחות הבוקר והבראנצ'ים הכי מומלצים בתל אביב

מתחשק לכם ארוחת בוקר מפנקת, טעימה ומלאה בכל טוב? אל דאגה. אספנו לכם את המקומות הכי מומלצים בתל אביב עם מנות מיוחדות ומסקרנות שלא תוכל לעמוד בפניהן.

קלארו

המטבח של קלארו הינו farm to table – כל מנה ומנה הן בתפריט הבראנץ' והן בתפריט המסעדה מבוססת על תוצרים חקלאיים: זנים שונים של ירקות, פירות ואף גבינות בוטיק. המטבח בקלארו ים תיכוני עם השראה מארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקייה, יוון, לבנון וישראל. בתפריט הבראנץ' הושם דגש מיוחד על חומרי גלם עונתיים ממיטב התוצרת המקומית בלבד. מנת הדגל היא "מגש ארוחת בוקר זוגי" הכוללת: סלט ירקות שוק, סלסלת מאפים הנאפים במקום בריושים נימוחים, מאפים מתוקים עם נטיפי שוקולד לבן, לחמים מלאים, ביצים לבקשה, פרוסות של פורל (מקומי מנחל דן) ורוד כבוש במקום, גבינת עיזים ועוד.

פירוט המנות החדשות לתפריט הבראנץ':

טוסט שינקן גאודה בציפוי קורנפלקס (58 ₪), סביח קלארו- חצילים מטוגנים, ביצה חומה, לביבות ירק, תפוחי אדמה. טחינה עמבה, סלסלת עגבניות ופיתות (62 ₪) , אגז בנדיקט- תבשיל תרד ועגבניות, בצל, הולנדז שום קונפי וזעתר(68 ₪), המבורגר בראנץ'- ביצת עין, רוטב הולנדייז, בייקון (92 ₪).

רחוב הארבעה 23 פינת דוד אלעזר |תל אביב| טלפון03-6017777

שישי- 09:00- 15:00, שבת-09:00-12:30

בראנץ חדש בקלארו צילום: שני בריל

קפה אירופה

במסעדת 'קפה אירופה' של השף שרון כהן מוגש בימי שישי ושבת בראנץ' עונתי של סופי השבוע, עם שחקנית רכש חדשה ומסקרנת- השפית ירדן שי (לשעבר, 'מלכה' ו'הסלון', פופ אפ של 'קיוסק אנד קו' והשתתפה בתוכנית הריאליטי MKR) .

בתפריט האוכל החדש שבנתה, מציעה שי פרשנות חדשה לארוחת הבוקר הקלאסיות, עם התאמה למטבח המקומי והעונתי. המנות העיקריות כוללות בין היתר: סשימי על גספצ'ו מנגו(69 ₪), טוסט של לחם מחמצת צרוב על מחבת עם גבינות, חמון וביצה עלומה (48 ₪), דלעת צרובה בתפוזים ושמן זית עם גבינת סטילטון(58 ₪), ביצה עלומה על לחם תירס צרוב ופטריות יער ביין לבן הולנדייז (71 ₪) ועוד.

לציד ארוחות הבוקר, בנה צוות הבר תפריט אלכוהול שמח וצבעוני . כל אלה יוגשו, בימי שישי ושבת, בחלל המסעדה ובחצר האחורית המטופחת, תחת כיפת השמיים.

כתובת: שדרות רוטשילד 9 תל אביב

טלפון: 03-52599987

הבראנץ' בימים שישי ושבת בשעות 12:00-16:00

בראנץ קפה אירופה. צילום: אמיר מנחם

גרקו – בוקר יווני 

 מהמטבח הפתוח עמוס הטעמים והריחות היווניים של מסעדת גרקו, מוגשות אל חלל המסעדה השמח מגוון מנות בוקר יווניות אותנטיות, החל מצלוחיות עמוסות כל טוב בממרחים, גבינות ודגים, מאפים לוהטים ממולאים גבינות ותרד, סלטים רעננים, תפריט מתוקים ואף קנקני קוקטיילים על בסיס אוזו יווני.

בין המנות: סקורדיליה- ממרח שום, שקדים ושמן זית(24 ₪)| טירוקפטרי- ממרח פלפל קלוי פטה וגבינה כחולה (24 ₪)| ציזיקי- יוגורט, מלפפונים שום ושמיר (24 ₪)| טירופיטה- מאפה פילו וגבינות עם ביצה קשה מגורדת ויוגרט יווני(58 ₪)| קולורי יווני בייגלה אפוי בתנור עצים עם תבשיל חצילים ועגבניות, צזיקי, שתי ביצי עין ועשבי תיבול (54 ₪)| פטה כבשים בתנור סלט פלפלים חריפים ועגבניות(52 ₪), כל אלה בנוסף למתוקים.

בנוסף יוגשו קוקטילי בוקר יווני על בסיס אוזו וברנדי יווני, במחיר של 36 ₪ לדוגמה: GREEK MAMA אוזו עם ליקר שקדים ורום | GREEK ICE TEA אוזו, תפוזים, ליקר תפוז דם ותה נענע | GREEK MOJITO ליקר מסטיקה, קוביות לימון נענע ורוזמרין.

לתפריט הבראנץ'

גרקו אזורי חן מעדניה ומסעדה – אורי צבי גרינברג 25 תל אביב | גרקו ביץ' – טיילת להט 17 תל אביב

שעות הבראנץ': ו'- ש' החל מהשעה 10:00 בבוקר

מסעדת גרקו
גרקו ארוחת בוקר צילום: אנטולי מיכאלי

בית קנדינוף

הבראנץ׳ הידוע של בית קנדינוף היפואי מתחדש ויגיש לצד המנות האהובות מנות בראנץ' חדשות ומסקרנות.

בתפריט שבנו צמד השפים שמי גולומב ואיתי קושמרו מנות בוקר קלאסיות עם טוויסט מושחת שמדגיש טעמים ומגביר את החשק כמו: "מקושקשת רכה כמו ענן" מביצי חופש, שמנת וגבינת פרמז׳ן (34 ₪), בנדיקט על בריוש קלוי, פונדו תרד עם פרמז׳ן, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז עשיר מעל (58 ₪) לצד מנות המותאמות לשעות הצהריים כמו דגים טריים ישר מהרשת מטוגנים , שישברק חצילים שרופים וריקוטה, ומנות נוספות על טהרת הדגים והבשר.

לצד העיקריות קיימת אופציה לפצוח את הבראנץ' עם שלל מנות פתיחה מסקרנות, המתומחרות במחירים נגישים (22 ₪ לפתיח/ 65 לשלושה/ 100 לחמישה ו-133 לשבעה פתיחים). המבחר כולל בין השאר : מנת לחמי מחמצת, סלט עגבניות מגי ושרי, איקרה לבנה עם בצל סגול קצוץ. ציזיקי פיצוחים עם מלפפון יוגורט עזים, נענע ושמיר. צלחת חריפים צלויים טחונים ופרוסים. שמאלץ הרינג בכבישה ביתית עדינה, סלט ביצים עם בצל קריספי, סקורדליה– ממרח דלעת, שקדים ושום עם שקדים קלויים, וכבד קצוץ קלאסי מוגש עם מלפפון חמוץ ובצל קריספי.

גם תפריט האלכוהול מותאם לשעות ולאווירה עם קוקטיילים של צהריים במחיר מיוחד של 35 ₪ ביניהם קלאסיקות מנצחות של בלאדי מרי, אפרול שפריץ, לילה רוזה טוניק וקמפרי תפוזים וגם בקבוקי יין ספרדי מובחר לבן או אדום במחיר 78 ₪.

כתובת: הצורפים 14, תל אביב

הבראנץ' החדש מוגש מדי שישי בין השעות 11:00-16:00.

טלפון: 03-650-2938

בראנץ' בבית קנדינוף – מנת שישברק חצילים שרופים וריקוטה רוטב יוגורט, נענע יבשה, חמאת שאטה

מסעדת שאראק

מסעדת שאראק מציעה תפריט בראנץ' בניצוחם של צמד השפים מאור זגורי ורוסלאן אוסוב. תפריט הבראנץ' משלב שפע של מנות פתיחה לבחירה מהתפריט מתפריט הפתיחים ובינוניות, לצד מנה עיקרית שתוביל את הארוחה. ארוחת הבראנץ' החדשה מוגשת במסעדה ביום שבת בלבד.

 המטבח של שאראק הינו מטבח ים עונתי אשר עושה כבוד לדגים המקומיים, כמו גם לאויסטרים הצרפתים עם שפע של סלטים טריים כאשר כל מנה ומנה הן בתפריט הבראנץ' והן בתפריט המסעדה נותנת את מלוא הבמה לשלל הדגה היומי שמגיע מנמלי הים התיכון ולתוצרת החקלאית הרעננה הגדלה ברחבי הארץ, לגבינות בוטיק מקומיות ואף ליין מקומי וסביב אגן הים התיכון.  כל אלו ילוו בשלל קוקטיילים מרעננים ומותאמים לשעות הצהריים המוקדמות.

בין המנות העיקריות לבחירה: בריוש דג – קונפי דג טרי על בריוש קריספי עם רוטב ברנייז וביצה עלומה עם תרד מוקפץ בחמאה חומה- 58 ₪ , ברוסקטה אורטיז– פילה אנשובי על לחם מחמצת עם חמאה סלסה עגבניות שרופות ואיולי חזרת. – 62 ₪ , סטייק כרוב בג׳וספר- כרוב צרוב עם חמאה חומה וקריספי סקין. – 48 ₪ , בורקס סרטנים– מאפה פילו ממולא בבשר סרטנים וריקוטה על ביסק סרטנים עם ביצה עלומה וקריספי קייל 73 ₪ ,3 אויסטרים שלוש צורות הכנה– נא, ג׳וספר ומטוגן- 105₪, 35₪ ליחידה, צלחת פרושוטו מלון וגבינת מנצ׳גו עם בלסמי מצומצם וברוסקטה. – 103 ₪,  זוקיני בטמפורה ממולא גבינות (טולום/טבורוג/מנצ׳גו) שמנות ברוטב טרטר זעתר – 69 ₪.

כתובת: בן יהודה 120 תל אביב .

טלפון: 03-6307070

בראנץ' שישי החל מהשעה 11:00- 16:00 | שבת החל משעה 12:00 – 16:00

בראנץ במסעדת שאראק צלם: איתן ווכסמן

סמא SAMA- בראנץ' עכואי

השף חמודי עוקלה מגיש בראנץ' במסעדת סמא שלו, עם הנוף המרהיב לנמל ולשוק הססגוני והעשיר שלמרגלותיו. הארוחה כוללת אופציה לבוקר שמורכב משלל מנות קטנות כמו לבנה עיזים, טביחה, חומוס, פלאפל עכואי, זיתים, ביצים לבחירה, אבוקדו ולחם שומשום; ולצידן מנות בראנץ' מקוריות כמו טביחת עגבניות וביצים עם חצילים קלויים וגבינת פטה; שרימפס בחמאת זעפרן עם צלפים; סלמון כבוש על לחם בייגלה עם גבינת עיזים וביצת עין; ושווארמה דגים עם טחינה, יוגורט לימון ולחם קלוי. מחירי הבראנץ' נעים בין 47 ל-99 שקלים למנה.

כתובת: סלאח אדין 14, עכו

הבראנץ' מוגש בשישי ושבת בין השעות 16:00 – 10:00.

בראנץ' עכואי במסעדת סמא SAMA. צילום: אפיק גבאי

דלאל

מסעדת דלאל שבנווה צדק היא ליבו של המתחם שבסמוך אליה שוכן בית הקפה-קונדיטוריה של דלאל, החוברים כולם יחדיו לכדי החוויה הדלאלית הייחודית. המסעדה מציעה בסופי שבוע ארוחות בוקר או בראנץ’, מבית היוצר של השף גולן גורפינקל. המנות בתפריט משחקות על קו התפר שבין טעמים ים- תיכוניים מקומיים לטכניקות וקלאסיקות אירופאיות‏. פירות ודגי ים טריים, שפע פסטות שנעשות במקום‏ וירקות עונתיים מגידולים מקומיים. בשר ימי השבוע מוצעות עיסקיות צהריים מגוונות וארוחות ערב לצד אלכוהול.

תפריט ארוחות בוקר ובראנצ'ים כולל מגוון מנות ביניהן בייגל בריוש (48 ₪), פרנץ' בורגר עם בשר בקר עם ביצת עין וקציפת כמהין (72 ₪) , טרטר טונה על חלה קלויה (58 ₪) ועוד.

כתובת: שבזי 10, תל אביב

שעות פתיחה: א': סגור | ב'-ה': 12:00-00:30 | שישי ושבת : 09:00-17:00,18:00-00:30

תפריט הבראנץ'

משיה

בתפריט של משיה משתלבים זה בזה המטבח הבלאדי וטכניקות בישול עכשוויות, חומרי גלם טריים מרציפי הדייגים ומהשווקים. בתפריט הברנאץ המוגש בסופי השבוע מוצעות לצד המנות הקלאסיות גם מנות עם טוויסטים כמו בורקס קימצ'י , בריוש אנשובי, בנדיקט גבינות ומנגולד עם בריוש ועוד.

כתובת: רחוב מנדלי 5 תל אביב .

הבראנץ פתוח במשך כל השבוע! ראשון-חמישי 8:00-12:00.

טלפון: 03-7500999

תפריט הבראנץ

קפה 99

מסעדת "CAFÉ 99" במלון דן תל אביב מציעה מטבח אקלקטי עם נגיעות ישראליות, תוך שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים. ארוחה באוירה נעימה ומפנקת מול הים.  ארוחת הבוקר העשירה ממטבחו של השף עובד אלפיה כוללת מבחר לחמים ומאפים, גבינות בוטיק, חציל על האש וטחינה עם סחוג ירוק, צזיקי ועוד לצד מנות ראשונות וסלטים, מיצים סחוטים טריים, קוקטיילים ויין.

בין המנות עיקריות בתפריט: בנדיקט – ביצים עלומות, סלמון, רוטב הולנדז ומאפינס, קרוק גרוייר, ביצה עלומה ובשמל פטריות ועוד.

מידע נוסף בכתבה: ארוחת הבוקר של מסעדת קפה 99 – במלון דן ת"א

כתובת: מלון דן תל אביב, הירקון 99, תל אביב

שעות פתיחה: ימים א'-ה', בין השעות: 08:00-11:00 בבוקר.

טאיזו

מסעדת קונספט אסייתית מצליחה בניצוחו של השף יובל בן נריה. בימי שישי מציעה המסעדה ארוחות בראנץ' בסגנון אסייתי עם מנות מפתיעות ומיוחדות. ארוחת הבראנץ' כולל שתי מנות פתיחה ומנה עיקרית לסועד . בין מנות הפתיחה לדוגמא: ארנצ'יני הודי עם תבלינים הודים וצ'אטני עגבניות וחצילים, טרטר סלק, סלט דפי שעועית עם טחינה סינית וקשיו מקורמלים ועוד וגם מגוון עיקריות מיוחדות כמו סטייג & אגס עם בשר שייטל, קריספי צ'יקו בינג, לובסטר בריוש ועוד.

כתובת: מנחם בגין 23, תל אביב

בראנץ׳ שישי בשעות: 11:00-14:00

קפה פופולר

מסעדת קפה פופולאר, הממוקמת במלון ג'ייקובס סמואל בתל אביב, היא למעשה ביסטרו צרפתי קלאסי בניצוחו של השף הישראלי אבי ביטון. בקומה התחתונה של המלון ממוקם בר מסוגנן ומעוצב המציע מגוון עשיר של יינות ייחודיים ומשקאות אלכוהוליים וכן תפריט אוכל .

במהלך סופי שבוע מוגשות מגוון ארוחות בראנץ' במחיר של כ-138 ₪ לסועד, וביניהן: סביצ'ה דג ים, ברוסקטה פריקסה, מסבחה עדשים שחורות, רוסטביף, מקושקשת עם קרם כמהין ובריוש ועוד ועוד.

כתובת: דיזנגוף 197 תל אביב

תפריט בראנץ' : שישי ושבת בשעות: 14:00 – 9:30

קפה קוקו

קפה קוקו מציע ללקוחות חוויה קולינארית אירופאית עם תפריט דינמי המשתנה בכל שעות היום. תפריט הבראנצ'ים הוא כל כך עשיר ומגוון שקשה לבחור, לדוגמא : קוראסון גבינת בושה עם ביצים עלומות, "סינייה" כרובית וחציל, בנדיקט הולנדז עם חזה אווז או סלמון מעושן, ועוד המון מנות שהם נראות ומרגישות כמו שילוב קסום של מטבח פריזאי וישראלי.

כתובת: דיזנגוף 83, תל אביב.

בראנץ' כל יום החל מהשעה 09:00 בבוקר עד השעה 23:30.

תפריט הבראנץ'

פר דרייר

מסעדת הביסטרו הפופולרית מציעה בסופי השבוע בנוסף לתפריט העשיר שלה גם מנות בראנץ' כמו אגס בנדיקט, פרנץ' טוסט ושקשוקה. במסעדה בר יין וגינה קסומה מה שהופך את הארוחה שם לחוויה מלבבת לכל החושים.

כתובת: בת עמי 7 תל אביב-יפו

הבראנץ' מוצע בימים שישי ושבת בין השעות 16:00 – 11:00

תפריט הבראנץ'

סאן יאנג

המסעדה האסייתית שוכנת במלון INK. היא משלבת במנות שלה קלאסיקות אסייתיות עם השראה מהמטבח הים תיכוני. בתפריט ארוחות בוקר של המסעדה מוצעות שלל מנות מיוחדות ביניהן: "קדאיף אומלט"- ביצים בקן בנוסח ים תיכוני עם כנאפה, קרם פרש ודואה מצרית, "מנת אגס בנדיקט" עם מאפה בריוש קלוי , סלמון מעושן וביצה עלומה, מנת "קרפ זוסט" עם קרמל תפוזים חמאה חומה וקרם מסקרפונה וניל, ועוד מנות רבות מעוררות חושים. מחיר הארוחה הוא 120 ש"ח וכולל מנה לבחירה מהתפריט, סלסלת לחמים ומאפים, מטבלים וסלט.

כתובת: מלון INK ברנר 14 תל אביב.

ארוחת הבוקר מוגשת בכל ימות השבוע, בין השעות 8:00 ל-11:00

לתפריט הבראנץ'

פופ אנד פופ

מסעדת הגורמה היוקרתית בניצוחו של השף שחף שבתאי מציעה תפריט בראנץ מלא במנות משגעות. החל ממגש מאפים, מנות קטנות אסייתיות כמו סשימי דג עם סרירצ'ה וכולל גם עיקריות בסגנון אסייתי כמו באן סביח, מברוקה שרימפס, באטר צ'יקן עם ראס אל חנות וקשיו, מנת לוקוס ברוטב קארי אדום ועוד.

תפריט הבראנץ מוגש בימי שבת 12:00-16:00

תפריט הבראנץ

מנטה ריי

מסעדת השף הוותיקה על הטיילת בתל אביב מציעה תפריט ים תיכוני יצירתי עם מאזטים משובחים, דגים ופירות ים. בין המנות: שקשוקה, בייקון & אגס, פנקייקים ועוד.

כתובת: רחוב יחזקאל קויפמן 703 תל אביב. הכניסה עם רכב לחניון בית האצ"ל- נחום גולדמן 4 תל אביב.

ארוחת הבוקר מוגשת מידי יום בין השעות 11:45 -09:00.

לתפריט ארוחות הבוקר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות