עוגיות בוהן קלות להכנה של רון יוחננוב

מתכון קל להכנה לעוגיות בוהן, עוגיות ביס צבעוניות. מנה שכיף להכין ביחד עם הילדים.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם קמח לבן
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה רכה
100 מ"ל שמן קנולה
למילוי: ריבה / ממרח שוקולד
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים שמן ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק אחיד.
3 מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה
4 נועצים את הבוהן במרכז כל כדור ליצירת גומה עמוקה, כמעט עד התחתית.
5 אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים.
6 ממלאים את הגומות בכל ממרח שאוהבים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות