מרק שעועית לבנה ופטריות שיטאקי של ניר צוק
מתכון למרק המושלם שכל אחד יכול להכין לערב קריר שיחמם אתכם עם שעועית לבנה ופטריות מתוך "המטבחון של קובי" בערוץ האוכל
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילה שעועית לבנה
2 בצלים
100 גרם פטריות שיטאקי מיובשות
5 יחידות של שוק עוף
מים
מעטשמן לטיגון
אופן הכנה
1 מרתיחים את השוקיים בסיר עם מים כ – 40 דקות.
2 מוסיפים פטריות שיטאקי ומשרים עוד 20 דקות.
3 מוציאים שיטאקי עוף מהנוזל. שומרים בצד.
4 קוצצים את הבצל.
5 מטגנים במעט שמן.
6 מוסיפים את השעועית השרויה והנוזלים מבשלים עד לריכוך מלא.
7 טוחנים במעבד מזון.
8 לוקחים את פטריות ושוקי העוף מסירים את הבשר מהעצם.
9 קוצצים ומוסיפים למרק בהגשה.