עוגה בחושה עם רסק תפוחים וקראסט מיוחד ומלא בטעמים. שיהיה משהו מתוק בבית כשפתאום מתחשק, מתאים בדיוק ליד כוס קפה חם

 מתכון לעוגה בחושה כשכל המרכיבים בקערה אחת, כולל ציפוי מתוק ששומר על הלחות בעוגה ומדגיש את הטעם. עוגה פשוטה וקלה להכנה של הבלוגרית יעל קצב

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
קופסת רסק תפוחים קטנה (113 גרם)
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
50 גרם אגוזי מלך טחונים דק
כפית שטוחה קינמון
לציפוי למעלה
50 גרם אגוזי מלך טחונים
6-7 עוגיות פתיבר טחונות
50 גרם חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום
קצת קינמון
אופן הכנה
1 טורפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים את השמן בהדרגה
2 מוסיפים את השמנת ורסק ותפוחים ומערבבים
3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, סוכר הוניל והקינמון, ומערבבים עד שהבלילה אחידה וחלקה
4 מוסיפים את האגוזים ונותנים עוד ערבוב קל
5 מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה
6 מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הקראסט ומפזרים באופן שווה מעל העוגה
7 מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 ל 40-45 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות