צלעות טלה על תפוחי אדמה מעוכים של אביב משה

מתכון לסינטה עגלה, צלעות טלה על תפוחי אדמה מעוכים. מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גר' סינטה
4-5 יח' צלעות טלה
6 תפוחי אדמה בינוניים שבושלו עם הקליפה עד לרכות
לרוטב:
4 שיני שום
1 צרור פטרוזיליה
2-3 כפות פירורי לחם
שמן זית
מלח
אופן הכנה
הבשר"
1 על מחבת פסים צורבים את נתח הסינטה והצלעות לאחר שפלפלנו והמלחנו אותם
לרוטב:
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 מניחים את תפוחי האדמה על מחבת ומועכים אותם היטב בעזרת כוס
3 לבלנדר מכניסים את כל מרכיבי הרוטב מעבדים עד לקבלת מרקם אחיד, אם צריך מוסיפים שמן
4 יוצקים על תפוחי האדמה, ומכניסים לתנור אפייה חם מאוד עד להשחמה.
5 בינתיים צורבים על מחבת פסים צלעות וסינטה מכל הצדדים. מניחים על תפוחי האדמה ומגישים.
צלעות עגל על תפוחי אדמה מעוכים
צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות