סופגניות תפוחי עץ

מתכון מושלם שאתם חייבים להכין באחד מימי חנוכה

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 -4 תפוחי פינק ליידי או גראנד סמיט
2 כפות ברנדי
כפית גרד לימון
שקית סוכר וניל
לתערובת בצק:
2 ביצים
כוס חלב
3 כפות סוכר
שקית וניל
רבע כפית מלח
250 גר' קמח תופח
0.5 כפית קינמון
0.5 כפית גרד לימון
שמן לטיגון עמוק
לקישוט- סירופ מייפל או אבקת סוכר וקינמון
אופן הכנה
1 לשטוף היטב את התפוחים ולהוציא את הליבה, כאשר התפוח נשאר שלם. לפרוס כל תפוח לכ- 5 פרוסות. לטפטף את הליקר מעל פרוסות התפוחים לתבל בוניל ובגרד לימון ולהניח בצד
הכנת תערובת
1 לערבב את כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה. לחמם שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה לטבול כל פרוסת תפוח בתערובת הפנקייק ולטגן כ 2 דקות מכל צד. להניח על נייר סופג
2 הגיש חמים עם רוטב מייפל מעל ואפשר גם קצת גלידה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות