עוגת תפוחים בחושה ושקדים – קלה ומהירה להכנה

עוגה בחושה עם תפוחים ושקדים פזורים מעל העוגה – 20 דקות עבודה ויש לכם עוגה בחושה מדהימה לארוחה המושלמת

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
עד שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עוגת תפוחים בחושה ושקדים
4 ביצים
180 גרם סוכר
קצת מלח
180 גרם קמח
20 גרם קרונפלור
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
110 גרם שמנת מתוקה (כחצי קופסה)
3/4 כוס שמן
1 כף של תמצית וניל
2 תפוחים פרוסים גדולים שאנו מערבבים עם 1 סוכר וניל.
100 גרם פתיתי שקדים
2 כפות דבש או ריבת משמש עם 2 כפות מים ומחממים במיקרוגל למשך 30 שניות.
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקציפים במיקסר ידני את הביצים, הסוכר, המלח, תמצית הווניל וסוכר הווניל כ-4 דקות עד לקבלת מסה לבנה יפה.
3 לאחר מכן מוסיפים את השמנת, השמן ואבקת האפייה וטורפים הכל היטב שוב
4 מנפים את הקמח והקורנפלור מבעד לבלילה ומערבבים הכל שוב היטב
5 מערבבים את פרוסות התפוחים עם סוכר הווניל ומניחים על בלילת העוגה יחד עם פתיתי השקדים
6 מורחים קצת חמאה על התבנית ושמים נייר אפייה
7 מעבירים את את הבלילה לתבנית ואופים את העוגה בחום של 175 מעלות 35-40 דקות מחוררים את העוגה במקל כדי לבדוק אם היא מוכנה
8 מורחים את עוגת התפוחים בדבש או ריבת המשמש

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם