קרואסון במילוי שקדים מהיר

בצק עלים שמרים שחוסך זמן, עבודה ובלאגן במטבח ומילוי שקדים ממכר לארוחת בוקר מפנקת ומושלמת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצק שמרים עלים מוכן
50 גרם חמאה מומסת להברשה
50 גרם שקדים טחונים
50 גרם סוכר
50 גרם חמאה מומסת
1 חלמון
20 גרם קמח
קורט מלח
לקישוט: אבקת סוכר ושקדים פרוסים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות
2 פורסים בצק שמרים מדופדף על משטח מעט מקומח, חותכים למשולשים גדולים
3 מגלגלים את הבצק מהחלק העבה לחלק השפיצי שלו. מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה, מברישים בחמאה, מפזרים מלמעלה קצת שקדים פרוסים ומכניסים לתנור ל 20 דקות
4 מכינים את מלית השקדים: בקערה מערבבים שקדים, סוכר, חמאה מומסת, חלמון, קמח ומלח לתערובת אחידה
5 חוצים את הקוראסון ומורחים כמות נדיבה של מלית, ועוד קצת מבחוץ. מחזירים לתנור ל10-12 דקות
6 מצננים, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות