חומוס ביתי ב2 דקות

חומוס ביתי איך מכינים בבית? המדריך השלם והפשוט להכנה. מתכון לחומוס הכי קל להכנה שיש של הקונדיטורית ליאור משיח. מה שנקרא – מתכון יד ראשונה מרופא!

זמן הכנה
2 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 פחית חומוסים בשימורים (כ-700 גר')
1/2 כוס טחינה גולמית
מיץ מלימון אחד
1 כפית מלח
2 כדורי פלפל אנגלי שלם
להגשה:
שמן זית
טחינה גולמית
פטרוזיליה קצוצה
פיתות לניגוב

מידות והמרות משקל באפייה>

אופן הכנה
1 בבלנדר או מעבד מזון, שמים את כל תכולת פחית שימורי החומוס כולל כל הנוזלים.
2 מוסיפים טחינה גולמית, מיץ מלימון אחד, מלח, פלפל אנגלי שלם, וכל תוספת שבא לכם עליה.
3 טוחנים עד שנוצר חומוס סמיך ואחיד במרקם קרמי קטיפתי.
4 שימו לב, החומוס יוצא חם ממעבד המזון או הבלנדר, לכן, אם אתם רוצים להגיש אותו קר, חשוב להעביר אותו למקרר לפני האירוח. כמובן שאפשר גם להגיש חם כמו בחומוסיות.
להגשה:
1 שמים ממרח חומוס בנדיבות בצלחת עמוקה ויוצרים "תעלה" במרכז.
2 אם אוהבים, מוזגים למרכז התעלה קצת טחינה גולמית.
3 יוצקים שמן זית בנדיבות ומפזקים פטרוזיליה קצוצה.
4 מצטיידים בפיתות! אפשר להכין פיתות ביתיות (לינק למתכון בשורה מתחת)

מתכון לפיתות ביתיות מושלמות של ליאור משיח כאן

חומוס מושלם בשתי דקות של ליאור משיח

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות