עראייס ב-10 דקות

מתכון לעראייס, בשר טחון בפיתה על האש, מתכון לעראיס ב10 דקות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל 2 מנות:
250 גר’ בשר בקר טחון איכותי, אפשר עם מעט שומן טלה/כבש
פיתות חצויות
1 חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 בצל קצוץ דק
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט שמן זית
להגשה: טחינה
אופן הכנה
1 מכינים את תערובת הקבב: מערבבים ולשים היטב את הבשר עם הבצל,הפטרוזיליה, המלח והפלפל. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
2 ממלאים כל חצי פיתה בתערובת הבשר הטחון
3 מחממים מחבת, מעט גדולה יותר מגודל הפיתה ,לחום בינוני. מורחים את הפיתה במעט שמן זית, בעזרת מברשת ומניחים במחבת החמה. מניחים מעל סיר נקי או חפץ אחר שישמש כמשקולת
4 מטגנים במשך 2-3 דקות והופכים את הפיתה לצידה השני. מטגנים שוב במשך כמה דקות, עד שהבשר במרכז הפיתה נראה עשוי
5 חוצים את כל פיתה לשניים או לארבע ומגישים עם טחינה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות