הרשמו ותתחילו להנות מאלפי מתכונים מהשפים הגדולים בארץ, המלצות לטיולים, בריאות והחיים הטובים
התחברו באמצעות
שכחת סיסמה?
הירשמו כאן
הרשמה באמצעות
לפחות 6 תווים באנגלית. לפחות מספר אחד, אות גדולה אחת , תו אחד מיוחד (!,# וכו')
התחברו כאן
מלא/י את כתובת הדואר האלקטרוני של המשתמש שלך וישלח אליו קישור לאיפוס הסיסמה
חזרה להתחברות
ישי גולן במסע בעקבות אוכל רחוב בעולם. הפעם – טביליסי. ישי לומד להכין את המאכל הלאומי – חינקאלי, מגלה ממתק מקומי בשם צ’ורצ’חולה ומבקר בחנות הגבינות היחידה בעיר.
נא להזין את הסיסמה שקיבלת בזמן ההרשמה לסדנה