הרשמו ותתחילו להנות מאלפי מתכונים מהשפים הגדולים בארץ, המלצות לטיולים, בריאות והחיים הטובים
התחברו באמצעות
שכחת סיסמה?
הירשמו כאן
הרשמה באמצעות
לפחות 6 תווים באנגלית. לפחות מספר אחד, אות גדולה אחת , תו אחד מיוחד (!,# וכו')
התחברו כאן
מלא/י את כתובת הדואר האלקטרוני של המשתמש שלך וישלח אליו קישור לאיפוס הסיסמה
חזרה להתחברות
ישי גולן במסע בעקבות אוכל רחוב בעולם. הפעם – פריז, עיר הבירה של הקולינריה העולמית. לישי 24 שע’ בהן הוא לומד להכין באגט, מתאהב בריח הגבינות הצרפתיות ונפגש עם מבקר האוכל הנודע ג’יל פודלווסקי.
נא להזין את הסיסמה שקיבלת בזמן ההרשמה לסדנה