פריטטה זוקיני ועשבי תיבול של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה פריטטה עם קישואים, זוקיני ועשבי תיבול

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 ביצים
2 זוקיני/ קישואים
1 בצל סגול גדול
1 כוסברה
בזיליקום
סלרי עלים
1 תפו"א
1 גזר לא חובה
תבלינים: כורכום פלפל מלח
חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצות
אופן הכנה
1 פורסים את הזוקיני לעיגולים או בעזרת קולפן קולפים את הזוקיני לרצועות.
2 את התפו"א/ גזר מעבירים בפומפיה
3 את הבצל הסגול קוצצים לקוביות כנ"ל לגבי כל הירוקים.
4 מתבלים את הזוקיני בפלפל מלח וכורכום
5 מחממים מחבת עם מעט שמן זית ואת הקישואים/זוקיני מקפיצים מעט מאדים מעט על להבה בינונית תוך בחישה.
6 בקערה טורפים את הביצים ומתבלים מוסיפים את שאר הירקות
7 הבצל והירוקים פנימה ומעבירים למחבת לא גדולה יחסית קטנה ועמוקה עם שמן ולשפוך את כל התערובת.
8 אחרי שצד אחד מוכן בעזרת צלחת גדולה הופכים בזהירות את הצד השני עד ששחום ויפה ולבריאות.
פריטטה מתכון
פריטטה לארוחת בוקר. צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות