לביבות קישואים ללא גלוטן, מתכון קל, דיאטטי ופשוט טעים

מתכון ללביבות קישואים ללא גלוטן, מתכון טעים, בריא ופשוט להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 קישואים בגודל בינוני
1 בצל בינוני מגורר
2 שיני שום כתושות
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור שמיר קצוץ
1 ביצה L
3/4 כוס קמח שקדים
1/4 קמח עדשים כתומות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית מלח
150 גרם גבינת פטה או בולגרית
אופן הכנה
1 מגרדים את הקישואים בפומפייה גסה
2 מניחים במסננת וסוחטים מנוזלים
3 מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים מלבד הגבינה.
4 מוסיפים את הגבינה המגורדת, מערבבים שוב ומשאירים במקרר לכשעה
5 מהתרכובת שנוצרה יוצרים עיגולים
6 על תבנית עם נייר אפייה מניחים את הכדורים ומשטחים אותם באמצעות כף
7 אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דק'
8 הופכים את הלביבות וממשיכם לאפות עד להזהבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות