סופגניות תימניות – המתכון המושלם לזלבייה

מתכון לסופגניות תימניות – זלבייה, מאפה מתוק, עשוי מקמח וסוכר, אין טעים כזה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 ק"ג קמח
30 גרם שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2 כוסות מים פושרים
1 כף שטוחה מלח
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את כל החומרים יחד ואת המים מוסיפים אחרונים
2 את הבצק שהתקבל מערבבים במיקסר עם וו גיטרה במשך 5 דקות במהירות בינונית עד מהירה.
3 את הבצק מניחים בצד להתפחה למשך כחצי שעה
4 מחממים מחבת עם חצי כוס שמן לטיגון
5 משמנים את הידיים בשמן, ויוצרים עיגולים קטנים
6 את העיגולים משטחים כדי שיהיו דקיקים, ולהניח עם שתי הידיים על המחבת.
7 מטגנים למשך 2-3 דקות והופכים כל כמה שניות כדי שלא יישרף
8 מורידים מהאש ושמים על נייר סופג

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות